تبلیغات
هنر آشپزی و بافتنی - قلیه میگو

#قلیه میگو

محلی : خطه جنوب

آماده سازی : 60 دقیقه

پخت : 45 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه قلیه میگو :

میگو 600 گرم

گشنیز خرد شده 400 گرم

شنبلیله خرد شده 50 گرم

سیر خرد شده 5 عدد

پیاز متوسط خرد شده 2 عدد

تمر هندی صاف شده نصف یک بسته ( 1 لیوان )

ادویه ( فلفل ، نمک ، زردچوبه ) به میزان لازم

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

ابتدا پیاز را سرخ كرده سپس سیر، ادویه و زردچوبه را نیز اضافه میكنیم سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ میكنیم سپس رب و تمر هندى صاف شده را افزوده و میگذاریم آرام آرام. سبزى سرخ و آبش چیده شود.

منمك را همیشه بعد از تمر هندى به قلیه اضافه كنید چون بعضى از تمر ها خودشون با نمكند من میگو را جدا با پیاز و سیر و ادویه سرخ میكنم و بعد به مواد سبزى اضافه و میگذاریم با حرارت كم پخته شود و جا بیفتد.

@ashpazz



تاریخ : دوشنبه 27 مهر 1394 | 11:54 | نویسنده : f karimi | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.