تبلیغات
هنر آشپزی و بافتنی - کیک باقلوا پسته ای

#كیك باقلوای پسته ای

بسیار لطیف و خوش عطر

.

٥عدد تخم مرغ رو با دو لیوان شكر با كمی وانیل ،با همزن حدود ٨الی ده دقیقه همزده،

بعد سه پیمانه آرد (سرخالی)و یك ق غ پكینگپودر رو الك كرده به مواد اضافه كرده،خوب مخلوط میكنیم

سپس یك لیوان شیر ولرم رو با یك لیوان (سرخالی)روغن مایع با هم یكی كرده و به مواد اضافه كرده كامل همزده،در آخر حدود یك فنجان پودر پسته (٥٠گرم)اضافه و بعد داخل قالب یا ظرف پیركس ریخته ،برای ٤٠ الی ٤٥ دقیقه در فر با دمای ١٨٠میذاریم كه آماده شه

.

.

⭐️برای شربت داخل كیك:

.

بعد از پختن و سرد شدن كیك،به اندازه های دلخواه كیك رو برش داده،بعد یك (فنجان )سرخالی شكر رو با یك (فنجان)اب بذارید روی حرارت تا حدودا ٥ دقیقه بجوشه،بعد یك ق چ پودر هل اضاف كنید و

بعد از كمی خنك شدن روی تمامی سطح كیك بریزید و

تزیین كنید

. ⭐️میتونید مقدار پسته برای داخل كیك رو كمتر كنید و در صورت تمایل از كمی رنگ سبز در مرحله اخر داخل كیك ،استفاده كنید . .

⭐️برای این كیك رسپی های مختلفی هست

به ️میزان شكر و آب برای شربت دقت كنید كه پیمانه فنجان است

@ashpazz



تاریخ : دوشنبه 27 مهر 1394 | 08:29 | نویسنده : f karimi | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.