تبلیغات
هنر آشپزی و بافتنی - رول موز


طرز تهیه:

۱.تخم مرغها رو +شکر در کاسه میریزیم و با دور متوسط همزن مقداری میزنیم تا از حالت لختگی دربیاد.  ۲.بعد وانیل رو اضافه و دوباره شروع به همزدن میکنیم با دور متوسط به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه تا کاملا پف کنه و حجمش هم دوبرابر بشه. .

۳.حالا آب جوش رو اضافه و دوباره یه مقدار کمی با همزن میزنیم تا با هم مخلوط بشه.بعد رنگ رو اضافه می كنیم 
۴.همزن رو کنار میذاریم و آرد رو کم کم با الک روی مواد میریزیم و بعد شروع میکنیم به مخلوط کردن البته با لیسک و به صورت دورانی .

۵.سینی فر سایز ۳۰*۲۰ رو قبل از شروع کار مقداری چرب میکنیم تا کاغذ روغنی به سینی بچسبه. .

۶.حالا مایه رولت رو در همه جای سینی به طور یکنواخت پهن میکنیم و به کمک پالت صاف میکنیم(نباید یک جا نازک و یک جای دیگه پهن باشه).بعد در طبقه وسط فر با حرارت دویست درجه سانتی گراد پانزده دقیقه قرار میدیم(بهتره که هر از گاهی هم سر بزنید تا روی رولت خشک نشه چون بعد دیگه نمیتونید رولش کنید)* نشون دهنده پخت کامل رولت هم اینه که وقتی روشو با انگشت لمس میکنیم جاش نمونه. .

۷.بعد از اینکه از فر خارج کردیم و حالا یک سینی دیگه روش برمیگردونیم تا زمانیکه خوب خنک بشه. اینکار باعث میشه که در اون فضا رولت مرطوب بمونه و خشک نشه. .

۸.بعد از اینکه کاملا خنک شد نان رولت رو از سینی خارج میکنیم و روی یک کاغذ روغنی قرار میدیم و کاغذ روی رولت رو جدا و دوباره رولش میکنیم و به مدت ۱ساعت در یخچال قرار میدیم. .

۹. حالا بعد از یکساعت رول رو باز میکنیم و روشو خامه فرم گرفته میمالیم حدود نیم تا یک سانت البته باز بستگی به خودتون داره بعد موز رو روی خامه قرار میدیم ، موز رو دو تا برش بدین كه موقع برش شكل كج موز رولت رو كج نكنه، دوباره رولش میکنیم.(هم متونیم از عرض رول کنیم و هم از طول)*
دو تا سه ساعت بزارید یخچال تا خودش رو بگیره .


تاریخ : دوشنبه 2 شهریور 1394 | 15:29 | نویسنده : f karimi | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.