تبلیغات
هنر آشپزی و بافتنی - پیراشکی گوشت
پیراشکی گوشت (خمیر نان باگت فرانسوی .قارچ .پنیر پیتزا وورقه ای .گوشت چرخ کرده .پیاز داغ .رب .فلفل دلمه.اویشن )خمیر را به شکل دایره نازک پهن کنید گوشت رابا پیاز داغ ورب به ترتیب تفت دهید .روی خمیر به صورت یکنواقت قرار دهید روی ان قارچ فلفل دلمه سپس پنیر ورقه ای بچینید مطابق شکل چهار کوشه را برش دهید داخل قالب کیک یزدی(سایز بزرگ)کاغذ روغنی قرار دهید خمیر را داخل ان قرار دهید .سپس در فری که از قبل گرم شده بادمای180 ومدت تقریبا 30 دقیقه بگذارید .روی ان را باسلیقه خود پنیر پیتزا یا ورقه ای بریزید ودوباره در فر قرار دهید تا روی پنیر برشته شود .







تاریخ : جمعه 8 اسفند 1393 | 10:08 | نویسنده : f karimi | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.