تبلیغات
هنر آشپزی و بافتنی - نان اتریشی


۱لیوان شیر ولرم یااب ولرم
۱عدد تخم مرغ
۴ق غ شکر دانه ریز
۱ق غ مایه خمیر ترش یا مایه خمیر معمولی ۱قمخ پر
۱پینچ نمک۳ق غ روغن مایع
۲ق غ ماست

مایه خمیر راباکمی از شیر ونیمی ازشکر مخلوط کنید ۵دقیقه استراحت دهیدبقیه شیر ماست تخم مرغ وشکر ونمک راباهم مخلوط کنید نیمی ازارد راریخته خمبر مایه رااضافه کنیدومخلوط کنید سپس ارد رابه تدریج اضافه کرده وز دهید تاخمیر نرمی بدست اید خمیر رادرجای گرم حدود۳ساعت استراحت دهید تاور بیاید بعد ازخمیر گلوله های کوچکی بردارید وکمی باز کرده وسط ان مارمالاد یاشکلات یا کرم فندق بگذارید وجمع کنید وگلوله کنید اولی رادروسط ظرف بگذارید وبقیه گلوله هارادور ان بچینیدودوباره ۱۵دقیقه استراحت دهیدوبعد رویش زرده تخم مرغ بمالید ودرفرگرم۱۸۰تاوقتی پخته ورویش طلایی شود بپزید میتوانید ازقالب کمربندی برای این نان استفاده کنید این نان وقتی پخت به هم میچسبد ویک تکه میشود برای داخل نان ازپنیر یا زیتون یاهرچیزی که دوست دارید میتوانید استفاده کنید باتفاوت اینکه اگرمواد شور بود مقدارشکر ۱قغخ باشد برای روی نان میتوانید ازکنجد هم استفاده کنید ویاعسل وزرده مخلوط نوش جان




طبقه بندی: نان،

تاریخ : جمعه 8 اسفند 1393 | 09:33 | نویسنده : f karimi | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.