تبلیغات
هنر آشپزی و بافتنی - پاستیل ژله ای
عکس ‏‎Ghazal Afshar‎‏

پاستیل ژله ای

مواد لازم:
شکر : یک فنجان
آبمیوه یا نوشابه نصف فنجان
آب :نصف فنجان
پودر ژلاتین:2 قاشق غذاخوری
اسانس و رنگ غذا در صورت تمایل

پودر ژلاتین رو با آب مخلوط میکنیم به صورت بن ماری حل میکنیم تا کاملا شفاف بشه ، شکر و آبمیوه رو هم اضافه میکنیم میذاریم رو حرارت تا یه جوش بزنه بعد اگه خواستیم اسانس و رنگم اضافه میکنیم همه رو باهم مخلوط میکنیم بعد تو قالب شکلات میریزیم و میذاریم تو یخچال 3 ساعت به مونه بعد از قالب جداش میکنیم .





تاریخ : جمعه 10 بهمن 1393 | 11:26 | نویسنده : f karimi | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.