تبلیغات
هنر آشپزی و بافتنی - ژله چند طبقه

 

 

درست کردن ژله یکرنگ و معمولی خیلی آسونه ولی درست کردن یه ژله ترکیبی و چند لایه شاید برای یه عده سخت باشه .. امروز آموزش یه ژله سه طبقه رو با هم مرور میکنیم و نکاتش رو میگیم شما هم اگه چیزی به ذهنتون رسید برامون توی قسمت کامنت ها بذارید خوشحال میشیم :)

خوب اول از همه اینکه وقتی میخواید ژله چند لایه درست کنید باید رنگهای مناسب برای ترکیب ژله ها رو انتخاب کنید .. رنگهایی که همخونی بیشتری با هم داشته باشن .. ما میخوایم از رنگهای آبی و قرمز امروز استفاده کنیم ..

اگه ژله رو در قالبی میخواید بریزید که بعد برش گردونید دقت کنید برای هر بسته ژله بهتره از یک و نیم لیوان آب استفاده کنید .. یک لیوان آب جوش و بعد از حل شدن ذرات ژله نصف لیوان آب سرد بهش اضافه کنید ولی اگه ژله رو در ظرف خودش سرو میکنید (مثل لیوان یا جام و بستنی خوری ) میتونید از همون 2 لیوان آب برای هر بسته ژله استفاده کنید .

ابتدا یک بسته ژله قرمز رنگ رو در یک لیوان آب جوش حل کنید .. خوب به هم بزنید تا ذرات ژله کاملا حل بشه .. اگه هنوز ذرات ژله دیده میشد ظرف رو داخل ماکروفر یا روی بخار آب جوش قرار بدید تا کاملا ژله حل بشه .. 

ظرف های تک نفره ای که برای سرو میخواید استفاده کنید رو کنار هم بچینید و قاشق قاشق ژله رو داخلش بریزید مثلا اگه 5 تا قاشق ژله قرمز داخل یکی ریختید داخل بقیه ظرف ها هم همون 5 تا قاشق رو بریزید ( استفاده از قاشق  باعث میشه اندازه ژله ای که داخل هر ظرف میریزید یکسان باشه و ظرف ها کنار هم نظم و قشنگی بیشتری داشته باشن )

ظرف ها رو داخل یخچال قرار بدید تا ژله بسته بشه .. بستن ژله در حدی باشه که وقتی انگشتتون رو روی سطحش میزنید جای انگشت روش بمونه ( نیاز به بستن کامل نیست )

 

 

در همین زمان که لایه اول ژله داخل یخچاله لایه دوم رو آماده میکنیم .. برای لایه وسط از ژله سفید میخوایم استفاده کنیم .. اینو یادتون نره که همیشه برای ژله های چند رنگ استفاده از رنگ سفید بین لایه های رنگی باعث قشنگ تر شدن ژله میشه و رنگهای ژله رو بهتر نشون میده ..

خوب یه بسته ژله آلوئورا که بیرنگ هست رو با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و نکاتی که برای لایه اول گفتم رو برای این مرحله تکرار میکنیم ..

بعد از حل شدن کامل از نصف لیوان بستنی وانیلی ساده آب شده (یا ) نصف لیوان شیر استفاده میکنیم و با مواد کاملا مخلوط میکنیم ( این مرحله کاملا سلیقه ای هست و هرکس میتونه از یه روشی برای درست کردن این لایه سفید استفاده کنه .. به هرحال میشه از بستنی .. شیر .. خامه .. شیر عسلی و .. برای این لایه استفاده کرد )

ظرفهای ژله بسته شده رو از یخچال خارج کرده و مجددا با قاشق به همون میزان ِ لایه اول داخلش از این مواد سفید میریزیم و داخل یخچال میذاریم تا مثل مرحله بعد ببنده ( دقت کنید موادتون کاملا سرد باشه اگه مواد سفید کمی گرم باشه وقتی اون رو روی لایه قبلی میریزید لایه قبلی رو آب میکنه و رنگا قاطی میشه )

 

 

دوباره مشغول لایه سوم میشیم و این بار با ژله بلوبری تمام مراحل رو مثل مرحله اول تکرار میکنیم ..

 

 

در نهایت ژله های بسته شده رو از یخچال خارج کرده و روی اون خامه فرم گرفته و کمی شکر یا ترافل رنگی میریزیم ( موقع سرو این کار رو انجام بدید )

 

 

استفاده از ظرفهای مناسب برای اینکار خیلی مهمه .. سعی کنید از ظرفای ساده که نقش و نگار و تراش نداشته باشن برای ژله هایی که به صورت تکی و به تعداد تک تک مهمونا تهیه میشه استفاده کنید .


منبع:رنگی رنگی




طبقه بندی: دسر،

تاریخ : شنبه 27 دی 1393 | 00:33 | نویسنده : f karimi | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.