تبلیغات
هنر آشپزی و بافتنی - فیله سوخاری
‏فیله سوخاری ، فیله مرغ 8 عدد، ماست یک لیوان، سس خردل یک ق غ، نمک و فلفل، آرد سفید یک لیوان ، بکینگ پودر نصف ق چ،روغن برای سرخ کردن ، ابتدا یک لیوان ماست رو بهمراه سس خردل و نمک و فلفل سیاه یا سفید داخل میکسر بریزید تا صاف و یکدست بشه بعد فیله های مرغ رو داخل این مخلوط قرار بدید و خوب هم بزنید تا تمام سطح فیله آغشته بشه بعد داخل ظرف در دار بمدت 4 ساعت بگذارید در یخچال تا خوب مزه دار بشه ،یک لیوان آرد رو با بکینگ پودر و نمک و فلفل مخلوط کرده و یکبار الک کنید، ظرف میان گودی رو روغن ریخته بگذارید تا خوب داغ بشه بعد فیله رو از داخل ماست در آرد بزنید و دوباره در همون مخلوط ماست سپس در آرد و در روغن داغ سرخ کنید در آخر روی دستمال روغن گیر گذاشته تا روغن اضافیش گرفته بشه، پیشنهاد میکنم امتحان کنید من مرغ رو به روشهای مختلفی سوخاری میکنم اما این طعم خیلی عالی داره، علاوه بر فیله تکه های مرغ رو هم میشه به این روش سوخاری کرد‏

فیله سوخاری

فیله مرغ 8 عدد،

ماست یک لیوان

، سس خردل یک ق غ،

نمک و فلفل،

آرد سفید یک لیوان

، بکینگ پودر نصف ق چ

،روغن برای سرخ کردن

، ابتدا یک لیوان ماست رو بهمراه سس خردل و نمک و فلفل سیاه یا سفید داخل میکسر بریزید تا صاف و یکدست بشه بعد فیله های مرغ رو داخل این مخلوط قرار بدید و خوب هم بزنید تا تمام سطح فیله آغشته بشه بعد داخل ظرف در دار بمدت 4 ساعت بگذارید در یخچال تا خوب مزه دار بشه ،یک لیوان آرد رو با بکینگ پودر و نمک و فلفل مخلوط کرده و یکبار الک کنید، ظرف میان گودی رو روغن ریخته بگذارید تا خوب داغ بشه بعد فیله رو از داخل ماست در آرد بزنید و دوباره در همون مخلوط ماست سپس در آرد و در روغن داغ سرخ کنید در آخر روی دستمال روغن گیر گذاشته تا روغن اضافیش گرفته بشه، پیشنهاد میکنم امتحان کنید . علاوه بر فیله تکه های مرغ رو هم میشه به این روش سوخاری کنید.



تاریخ : شنبه 20 دی 1393 | 18:22 | نویسنده : f karimi | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.