تبلیغات
هنر آشپزی و بافتنی - رول بادمجان
‏رول بادمجان .مواد لازم: بادمجان ورقه شده بلند به میزان دلخواه اسفناج 50گرم  زیتون سیاه خرد 100گرم  پنیر فتا 100گرم پیاز داغ 3 قاشق سوپ خوری نمک، ‌پاپریکا،‌ پودر سیر،جعفری خرد شدهیک قاشق سوپ خوری
مواد سس:
 آب گوشت یک پیمانه رب 2 قاشق سوپ خوری پیاز داغ یک قاشق سوپ خوری فلفل دلمه‌ای رنده شده 2 قاشق سوپ خوری سیر سرخ شدهیک قاشق چایخوریروغن زیتونیک قاشق سوپ خورینمک، ‌فلفل و ادویه‌های دلخواه به مقدار لازم
روش تهیه:
در ابتدا بادمجان‌ها را به صورت نواری و بلند برش داده و در آب و نمک قرار دهید سپس آن را خارج کرده و پس از خشک شدن آن را در روغن سرخ کنید تا کمی برشته شود.

روش تهیه مواد میانی رول:
1 - پنیر سفید را خرد کرده و به همراه زیتون سیاه خرد شده و جعفری مخلوط نمایید.
2 - از مواد به اندازه یک قاشق سوپخوری روی هر بادمجان گذاشته و سپس آن را رول کنید.
3 - با کمک خلال دندان آنها را فیکس کرده و سپس در یک ظرف مناسب فر قرار دهید.
4 - سس را آماده نمایید به این ترتیب که رب را ابتدا با کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن برود و سپس به آن آب گوشت و پیاز داغ و فلفل دلمه‌ای رنده شده آب گرفته را اضافه نمایید.
5 - ادویه‌های دلخواه را زده و 5 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
6 - سپس سس را روی رول‌ها داده و در فر 180 درجه برای مدت 10 دقیقه قرار دهید تا رول‌ها مزه‌دار شوند.‏

رول بادمجان .مواد لازم: بادمجان ورقه شده بلند به میزان دلخواه اسفناج 50گرم زیتون سیاه خرد 100گرم پنیر فتا 100گرم پیاز داغ 3 قاشق سوپ خوری نمک، ‌پاپریکا،‌ پودر سیر،جعفری خرد شده یک قاشق سوپ خوری
مواد سس:
آب گوشت یک پیمانه رب 2 قاشق سوپ خوری پیاز داغ یک قاشق سوپ خوری فلفل دلمه‌ای رنده شده 2 قاشق سوپ خوری سیر سرخ شدهیک قاشق چایخوریروغن زیتونیک قاشق سوپ خورینمک، ‌فلفل و ادویه‌های دلخواه به مقدار لازم
روش تهیه:
در ابتدا بادمجان‌ها را به صورت نواری و بلند برش داده و در آب و نمک قرار دهید سپس آن را خارج کرده و پس از خشک شدن آن را در روغن سرخ کنید تا کمی برشته شود.

روش تهیه مواد میانی رول:
1 - پنیر سفید را خرد کرده و به همراه زیتون سیاه خرد شده و جعفری مخلوط نمایید.
2 - از مواد به اندازه یک قاشق سوپخوری روی هر بادمجان گذاشته و سپس آن را رول کنید.
3 - با کمک خلال دندان آنها را فیکس کرده و سپس در یک ظرف مناسب فر قرار دهید.
4 - سس را آماده نمایید به این ترتیب که رب را ابتدا با کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن برود و سپس به آن آب گوشت و پیاز داغ و فلفل دلمه‌ای رنده شده آب گرفته را اضافه نمایید.
5 - ادویه‌های دلخواه را زده و 5 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
6 - سپس سس را روی رول‌ها داده و در فر 180 درجه برای مدت 10 دقیقه قرار دهید تا رول‌ها مزه‌دار شوند.



تاریخ : چهارشنبه 3 دی 1393 | 19:29 | نویسنده : f karimi | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.