تبلیغات
هنر آشپزی و بافتنی - انواع پوشش دهنده های کیک

انواع پوشش دهنده های کیک-
"کِرُم شُکُلاتی یا گاناش "
مواد لازم :
خامه : 125 گرم
شکلات سیاه خرد شده : 125 گرم
کره : 50 گرم ( جهت برّاق تر شدن کِرِم است و قابل حذف )
طرز تهیه:
خامه را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار بدین تا نسبتاً به جوش آید امّا نجوشه .سپس از روی حرارت برداشته شکلات خرد شده و کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا صاف و یکدست شوند از این رویه میتوان هم به تنهایی برای پوشش کیک استفاده نمود و هم برای پوشش روی خامه .
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

"کِرِم فاج شکلاتی"
مواد لازم:
کره : 45 گرم
آب : 2 قاشق سوپخوری
شکر : 55 گرم
پودر شکر : 120 گرم
پودر کاکائو : 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
کره، آب، شکر را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. پودر کاکائو و پودر شکر را الک کنید و به تدریج داخل مواد کره ای داغ بریزید. روی مواد را پوشانده و داخل یخچال قرار دهید تا غلیظ شود. سپس با قاشق چوبی هم بزنید تا کرم قابل پهن کردن شود از این رویه علاوه بر کیکها میتوان انواع مختلف برانیز را هم پوشش دهید.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♥♥♥♥♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

" کِرِم ماست و شکلات "
مواد لازم:
شکلات سیاه : 100 گرم
کره : 60 گرم
پودر شکر 80 گرم
ماست خامه ای : 60 میلی لیتر
طرز تهیه:
تمام مواد را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد ذوب شده و به جوش آید . بعد از 2 دقیقه جوشیدن باید مواد کاملاً صاف و یکدست باشد . مواد را از روی حرارت برداشته و خنک کنید این رویه علاوه بر پوشش دادن کیک اسفنجی با پوشش خامه برای پوشش دادن انواع کیک های کره ای مناسب می باشد.


منبع:نت




طبقه بندی: شیرینی و کیک،

تاریخ : چهارشنبه 19 آذر 1393 | 22:42 | نویسنده : f karimi | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.