تبلیغات
هنر آشپزی و بافتنی - سیب رینگ دارچینی
‏سیب رینگ دارچینی : به اعتقاد من اسنک های خونگی حتی سرخ کردنی هم که باشند ، از اسنک های آماده سالم ترند چرا که هم مواد اولیشون تازه هستند هم مواد نگه دارنده درشون نیست . یه نکته رو در مورد سرخ کردنی ها بگم ، بر خلاف تصورعموم ، مواد توی روغن غوطه ور کمتر روغن جذب میکنند تا روغن کم و در کل هر ماده ای رو هم سرخ کردید حتما بعدش روی دستمال حوله ای بزارید تا روغن اضافیش گرفته شه . سیب ها رو مثل تصویر به صورت رینگ یا حلقه دربیارید با چاقو معمولی هم میتونید . یه تخم مرغ رو با نصف لیوان شیر و کمی وانیل مخلوط کرده کمی هم بزنید تا یکدست بشن . سیب ها رو توی این مخلوط و بعد تو آرد بزنید و باز این کار رو تکرار کنید .تکونش بدین تا آرد اضافیش گرفته شه . بعد تو روغن سرخ کنید .بهتره یه تابه یا قابلمه کوچیک انتخاب کنید تا روغن کمتر استفاده شه و در نهایت رینگ ها رو روی دستمال حوله ای بزارید. وقتی از داغی افتاد ولی هنوز گرم بود اونا رو تو مخلوط شکر و دارچین بزنید . میتونید از پودر قند هم به جای شکر استفاده کنید . به همین سادگی و خوشمزگی . نوش جان‏

  یه نکته رو در مورد سرخ کردنی ها بگم ، بر خلاف تصورعموم ، مواد توی روغن غوطه ور کمتر روغن جذب میکنند تا روغن کم و در کل هر ماده ای رو هم سرخ کردید حتما بعدش روی دستمال حوله ای بزارید تا روغن اضافیش گرفته شه . سیب ها رو مثل تصویر به صورت رینگ یا حلقه دربیارید با چاقو معمولی هم میتونید . یه تخم مرغ رو با نصف لیوان شیر و کمی وانیل مخلوط کرده کمی هم بزنید تا یکدست بشن . سیب ها رو توی این مخلوط و بعد تو آرد بزنید و باز این کار رو تکرار کنید .تکونش بدین تا آرد اضافیش گرفته شه . بعد تو روغن سرخ کنید .بهتره یه تابه یا قابلمه کوچیک انتخاب کنید تا روغن کمتر استفاده شه و در نهایت رینگ ها رو روی دستمال حوله ای بزارید. وقتی از داغی افتاد ولی هنوز گرم بود اونا رو تو مخلوط شکر و دارچین بزنید . میتونید از پودر قند هم به جای شکر استفاده کنید . به همین سادگی و خوشمزگی .




طبقه بندی: خلاقیت در آشپزی،

تاریخ : چهارشنبه 19 آذر 1393 | 22:28 | نویسنده : f karimi | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.