تبلیغات
هنر آشپزی و بافتنی - باسلوق هندوانه ای
‏باسلوق هندوانه ای
برای تهیه این باسلوق ابتدا یک لیوان نشاسته گل رو با یک و نیم لیوان گلاب و نصف لیوان اب سرد حل کنید و یک پیمانه شکر هم اضافه کنیدو درون قابلمه تفلون یا چدن بزارین روی شعله پخش کن با حرارت کم و هم بزنید.این پروسه حدود یک ساعت و نیم طول میکشه پس حوصله به خرج بدین و شعله رو زیاد نکنید چون در اون صورت بوی خامی نشاسته گرفته نمیشه.نیم ساعت اول خیلی احتیاج به هم زدن نداره ولی بعد از نیم ساعت متوجه میشین که نشاسته شروع به غلیظ شدن میکنه پس دیگه از بالای سرش تکون نخورین و مرتب هم بزنید.این کار رو ادامه بدین تا نشاسته کاملا غلیظ بشه.در این مرحله حدود 20 تا 25 گرم کره و کمی وانیل اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدین تا موادتون اونقدر غلیظ بشه که مثل حلوا از ظرف جدا بشه و اصلا چسبندگی به ظرف نداشته باشه.موادتونو سه قسمت نا مساوی تقسیم کنید.به قسمت بزرگتر رنگ قرمز.به قسمت متوسط رنگ سبز و به قسمت کوچکتر رنگی اضافه نکنید.حالا روی میز کارتون سلفون یا فویل باز کنید و روش رو پر از پودر نارگیل کنید.قسمت سبز رو بزارید رو پودرا و با دست یا وردنه که حتما چرب کردین به قطر یک و نیم سانت بازش کنید.مواد سفید رو هم جدا گانه به قطر نیم سانت روی پودر نارگیل باز کنید و روی قسمت سبز قرارش بدین.قسمت قرمز رو هم لوله کنید به قطر تقریبا 4 الی 5 سانت و بزارید وسط مواد صاف شده و دو طرف مواد زیری رو بیارید روش تا به صورت لوله بشه.حالا فویل رو بپیچین دورش و بزارینش تو یخچال تا یک ساعت بمونه.بعد درش بیارین و با چاقوی تیز اغشته به روغن برش بزنید و هر برش دایره ای رو به دو نیم دایره برش بزنید و روشو با شکلات چیپسی ریز یا شکلات اب شده مثل تخمه هندونه تزئین کنید‏
برای تهیه این باسلوق ابتدا یک لیوان نشاسته گل رو با یک و نیم لیوان گلاب و نصف لیوان اب سرد حل کنید و یک پیمانه شکر هم اضافه کنیدو درون قابلمه تفلون یا چدن بزارین روی شعله پخش کن با حرارت کم و هم بزنید.این پروسه حدود یک ساعت و نیم طول میکشه پس حوصله به خرج بدین و شعله رو زیاد نکنید چون در اون صورت بوی خامی نشاسته گرفته نمیشه.نیم ساعت اول خیلی احتیاج به هم زدن نداره ولی بعد از نیم ساعت متوجه میشین که نشاسته شروع به غلیظ شدن میکنه پس دیگه از بالای سرش تکون نخورین و مرتب هم بزنید.این کار رو ادامه بدین تا نشاسته کاملا غلیظ بشه.در این مرحله حدود 20 تا 25 گرم کره و کمی وانیل اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدین تا موادتون اونقدر غلیظ بشه که مثل حلوا از ظرف جدا بشه و اصلا چسبندگی به ظرف نداشته باشه.موادتونو سه قسمت نا مساوی تقسیم کنید.به قسمت بزرگتر رنگ قرمز.به قسمت متوسط رنگ سبز و به قسمت کوچکتر رنگی اضافه نکنید.حالا روی میز کارتون سلفون یا فویل باز کنید و روش رو پر از پودر نارگیل کنید.قسمت سبز رو بزارید رو پودرا و با دست یا وردنه که حتما چرب کردین به قطر یک و نیم سانت بازش کنید.مواد سفید رو هم جدا گانه به قطر نیم سانت روی پودر نارگیل باز کنید و روی قسمت سبز قرارش بدین.قسمت قرمز رو هم لوله کنید به قطر تقریبا 4 الی 5 سانت و بزارید وسط مواد صاف شده و دو طرف مواد زیری رو بیارید روش تا به صورت لوله بشه.حالا فویل رو بپیچین دورش و بزارینش تو یخچال تا یک ساعت بمونه.بعد درش بیارین و با چاقوی تیز اغشته به روغن برش بزنید و هر برش دایره ای رو به دو نیم دایره برش بزنید و روشو با شکلات چیپسی ریز یا شکلات اب شده مثل تخمه هندونه تزئین کنید ·


طبقه بندی: شیرینی و کیک،

تاریخ : سه شنبه 18 آذر 1393 | 16:26 | نویسنده : f karimi | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.