تبلیغات
هنر آشپزی و بافتنی - خواص کدو سبز
عکس ‏‎NH Nh‎‏
خواص کدو سبز

این سبزی از منابع عالی بتاکاروتن یا همان پیش ساز ویتامین A به حساب می آید به طوری که با خوردن 100 گرم از آن 610 میکروگرم از این ماده مغزی به بدن می رسد.بتاکاروت یک آنتی اکسیدان قوی است که حضورش در بدن به رشد و تکامل سلول ها به خصوص سلول های پوست و غشای مخاطی کمک می کند . تقویت کننده فعالیت گلبول های سفید است . در انتقال آهن و تولید گلبول های سفید دخالت دارد و رشد و ترمیم استخوانی را تسریع می کند. بنابراین دریافت روزانه اش از بروز پوکی استخوان و کم خونی و بروز بیمری های عفونی و انواع سرطان ها پیشگیری خواهد کرد. علاوه بر اینها کدو سبز منبع پتاسیم نیز هست یعنی هر 100 گرم کدو سبز 360 میلی گرم پتاسیم دارد بنابراین عادت به خوردن آن برای بیماران فشار خونی می تواند به کنترل مشکلشان کمک کند.

کدو اثر ملین دارد و باعث رفع یبوست و سوءهاضمه می‌شود،‌ تب را پایین می‌آورد و برای اشخاص گرم مزاج و صفراوی، غذای مناسبی است. کدو خون‌ساز است و از لحاظ شیمیایی بدن را قلیایی می‌کند و دارای کلسیم و فسفر، منیزیم و آهن است، علاوه بر این خواص، از پیری پوست جلوگیری کرده و سرشار از آنتی‌اکسیدان است.

کدو ادرار‌آور است، سینه را نرم و سرفه را آسان کرده و برای درمان قولنج مفید است.کدو مغز را فعال و حافظه را تقویت می‌کند و باعث تجدید قوای جسمی و روحی می‌شود. به دنبال خوردن کدو خوابی راحت خواهید داشت، زیرا برای درمان کم‌خوابی مفید است. کدو چون به آسانی پخته می‌شود، برای معده‌های ضعیف، غذایی مفید است.


عکس ‏‎NH Nh‎‏



طبقه بندی: خواص،

تاریخ : یکشنبه 16 آذر 1393 | 10:59 | نویسنده : f karimi | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.