تبلیغات
هنر آشپزی و بافتنی - لبو قالبی

مواد لازم:
لبوی درشت : 3 عدد
آب لیمو :خیلی كم
سیب زمینی متوسط پخته عدد
ذرت پخته،نخود فرنگی پخته ،خیار شور ، نمك و فلفل سس مایونز.ماست پرچرب به میزان لازم

طرز تهیه:
لبوها را با كمی آبلیمو(برای ثبات رنگشون) و مقدار خیلییییی كم شكر(نمی خوایم شیرین بشن)میپزیم
بعد با این وسیله حلقه حلقه میكنیم. اگه وسیله دیگه ای داشتین كه بشه لبوها رو نازك تر حلقه كرد بهتره...لبوها باید درشت باشن
قالب های كوچكی رو انتخاب كنید.
سپس پلاستیك فریز رو به 4 قسمت تقسیم كردم و كف كاسه گذاشته و لبوها رو قالب زده و كف كاسه روی پلاستیك قرار دهید.
به اندازه ارتفاع دیواره كاسه ها لبوها رو به شكل مستطیل برش داده و به دیواره بچسبونید.چون لبوها مرطوبن راحت به دیواره میچسبن
سیب زمینی رو رنده كرده و ذرت و نخود فرنگی و خیارشور و اگه جعفری هم باشه خوبه باهم مخلوط میكنیم و نمك و فلفل و سس(زیاد نزدید كه مواد شل بشن.میخوایم موادمون سفت باشه تا خوب فرم قالب رو بگیره و وا نره)رو هم به مواد اضافه میكنیم. كمی آویشن هم زده ،و كاسه ها رو از مواد پر میكنم
(البته مواد رو از قبل آماده كرده و تو یخچال بگذارید یکساعت خوبه)
سپس یك برش دیگر از لبو رو روی مواد بگذاریدو پلاستیك رو روش ببندید(به صورت بغچه)
و در یخچال برای چند ساعت قرار میدیم تا مواد خوب فرم بگیرن.
بعد از حداقل دوساعت لبوهای قالبی رو توی ظرف مورد نظر برمیگردونیم
و نوش جان میكنید.میتونید برای تزئینش از سس مایونز و قرمز (مخلوط با هم)یا سبزیجات مختلف استفاده كنید.


تاریخ : شنبه 15 آذر 1393 | 21:57 | نویسنده : f karimi | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.