تبلیغات
هنر آشپزی و بافتنی - نان خامه ای
‏نان خامه ای

دوستان دیشب نون خامه ای درس کردم برای اولین بار در حد المپیک :v‏

مواد لازم:

ارد 1 پیمونه
کره 1 پیمانه
تخم مرغ درشت 4 عدد
اب 1 پیمون
خامه قنادی فرم گرفته نصف بسته
وانیل 1 ق چ
نمک نوک ق

طرز تهیه:

اب و کره رو روی حرارت بذارید وقتی کره اب شد ارد رو بریزید تند تند هم بزنید تا گلوله نشه بعد از رو حرارت برداشته  خنک که شد تخم مرغا رو دونه دونه اضافه کنید نمک هم اضافه کنید هم میزنیم تا یک دست بشه اخر هم وانیل اضافه میشه بعد تو قیف ریخته تو سینی با فاصله قیف میزنیم فر رو نیم ساعت زودتر روشن کرده فر روی درجه بالا 200 درجه ب مدت 15 دقیقه  میپزیم بعد گریل روشن کرده به مدت 5 دقیقه .یا زمانی ک روی نونا طلایی بشه بعد پختن تهشو سوراخ کنین تا داخلش خنک شه خمیر نشه بعد هم داخلش با خامه فرم گرفته پر کنید.


منبع:غذاهای آسان




طبقه بندی: شیرینی و کیک،

تاریخ : شنبه 15 آذر 1393 | 21:46 | نویسنده : f karimi | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.