تبلیغات
هنر آشپزی و بافتنی - موساکا
‏موساکا
___________
  بادمجان : 4عدد متوسط
   گوشت چرخ کرده : 150 گرم
    سیب زمینی : 2عدد متوسط
    پنیر پیتزا : 100گرم
    سبزی معطر (گشنیز ، جعفری ، شوید) : به مقدار لازم
    رب : به مقدار لازم
    نمک و ادویه : به مقدار لازم

    ابتدا بادمجان ها را پوست میکنیم و به صورت ورقه های نازک درآورده و سرخ می نماییم.
    سپس گوشت چرخ کرده را با پیاز تفت داده و رب ، نمک و ادویه را به آن اضافه می نماییم.
    سبزی خرد شده را به گوشت اضافه می نماییم. سیب زمینی هارا به صورت خلال در آورده و سرخ می نماییم.
    سپس در ظرفی که میتوان آن را در فر گذاشت بادمجان ها را میچینیم و روی آن را با گوشت میپوشانیم و سپس سیب زمینی ها را روی گوشت ها میریزیم و بعد از این مراحل روی مواد را با پنیر پیتزا می پوشانیم و روی ظرف را فویل میکشیم و ظرف را با دمای 160 درجه به مدت 30 الی 45 دقیقه داخل فر میگذاریم و سپس غذا را میل می نماییم.

 منبع:shirinipaz.akairan.com‏
بادمجان : 4عدد متوسط
گوشت چرخ کرده : 150 گرم
سیب زمینی : 2عدد متوسط
پنیر پیتزا : 100گرم
سبزی معطر (گشنیز ، جعفری ، شوید) : به مقدار لازم
رب : به مقدار لازم
نمک و ادویه : به مقدار لازم

ابتدا بادمجان ها را پوست میکنیم و به صورت ورقه های نازک درآورده و سرخ می نماییم.
سپس گوشت چرخ کرده را با پیاز تفت داده و رب ، نمک و ادویه را به آن اضافه می نماییم.
سبزی خرد شده را به گوشت اضافه می نماییم. سیب زمینی هارا به صورت خلال در آورده و سرخ می نماییم.
سپس در ظرفی که میتوان آن را در فر گذاشت بادمجان ها را میچینیم و روی آن را با گوشت میپوشانیم و سپس سیب زمینی ها را روی گوشت ها میریزیم و بعد از این مراحل روی مواد را با پنیر پیتزا می پوشانیم و روی ظرف را فویل میکشیم و ظرف را با دمای 160 درجه به مدت 30 الی 45 دقیقه داخل فر میگذاریم و سپس غذا را میل می نماییم

منبع:آکا ایران




طبقه بندی: کتلت،کوکو و...،

تاریخ : چهارشنبه 12 آذر 1393 | 17:40 | نویسنده : f karimi | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.