تبلیغات
هنر آشپزی و بافتنی - مربای سیب
مواد مورد نیاز
سیب یک کیلو
شکر 800گرم
هل وزعفران به میزان دلخواه
ابلیمو سه قاشق غ
سیب رو پوست گرفته و با چاقو از ته داخلش رو خالی میکنیم( برای اینکه سیب ها
تیره نشه در ظرف آبی نصف استکان
سرکه می ریزیم و سیب ها رو بعد از پوست گرفتن داخل اون میریزیم).
سیبهارو داخل قابلمه (که اگه لعابی باشه بهتره) ریخته و به اندازه ای آب روش میریزیم که روی سیب ها پوشیده بشه.
حدود نیم ساعت قابلمه رو روی روی شعله گاز میزاریم تا سیب هاکمی پخته بشه.بعد سیبها رو دونه دونه از داخل اب در میاریم و شکر رو به همراه هل و زعفران به اب درون قابلمه اضافه میکنیم تا یه جوش بخوره.بعد دوباره سیبها رو اضافه میکنیم.در قابلمه رو میبندیم و با شعله کم میزاریم حدود یک ساعت بجوشه تا شربتش قوام بیاد در اخر ابلیمو رو اضافه میکنیم و از روی شعله برمیداریم و با در بسته کنار میزاریم تا خنک بشه
برای اینکه سیبها قرمز بشن به جای زعفران از رنگ خوراکی قرمز استفاده کنید.


تاریخ : یکشنبه 9 آذر 1393 | 14:29 | نویسنده : f karimi | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.