تبلیغات
هنر آشپزی و بافتنی - اینچیلادا
‏سلام
اینچیلادا
مرغو پیازو نگینی خرد کرده کم تفت داده گشنیز ذرت اسفناج اضافه و نمک و فلفل زدم مقداری از موادو داخل نان لواش گذاشتم و رول کردم و داخل ماهیتابه گذاشتم و روی نانها پنیر پیتزا و گشنیز ریختم میشه داخل فر به مدت 4دقیقه 250 درجه گذاشت تا طلایی بشه.
سس سالسا: 3عدد گوجه رو نگینی خرد کردم پیاز قرمز و سیر هم ریز خرد کردم به همراه گشنیز پیازچه نمک فلفل به گوجه اضافه کردم.‏
مرغو پیازو نگینی خرد کرده کم تفت داده گشنیز ذرت اسفناج اضافه و نمک و فلفل میزنیم مقداری از موادو داخل نان لواش گذاشته و رول میکنیم و داخل ماهیتابه میذاریم و روی نانها پنیر پیتزا و گشنیز ریخته ،میشه داخل فر به مدت 4دقیقه 250 درجه گذاشت تا طلایی بشه.
سس سالسا: 3عدد گوجه رو نگینی خرد کرده پیاز قرمز و سیر هم ریز خرد کرده به همراه گشنیز پیازچه نمک فلفل به گوجه اضافه میکنیم.



طبقه بندی: کتلت،کوکو و...،

تاریخ : چهارشنبه 5 آذر 1393 | 17:00 | نویسنده : f karimi | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.