تبلیغات
هنر آشپزی و بافتنی - بادمجان آکادیونی
بادمجان رو تمیز شسته و از عرض برش های متوالی میزنیم ولی این برشها نباید از هم جدا بشن و همشون روی مدار بادمجان باقی بمونن توی عکس از برش پنیر موتزارلا؛ گوجه فرنگی و ژامبون استفاده شده که این برش ها در داخل برش های مقطعی بادمجان قرار میدیم و روی اون روغن زیتون و نمک  میپاشیم بنا به سلیقه خودتون میتونین برشهای میانی رو انتخاب کنید. داخل ظرف مخصوص قرار بدین یا اگر تو سینی فر میذارین کاغذ مخصوص شیرنی که برای سینی فر هست استفاده کنید؛ سپس در فر و پخت در دمای 180 درجه برای 50 دقیقه





طبقه بندی: کتلت،کوکو و...،

تاریخ : سه شنبه 4 آذر 1393 | 19:17 | نویسنده : f karimi | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.