تبلیغات
هنر آشپزی و بافتنی - ذرت مکزیکی
‏ذرت مکزیکی

پنیر پیتزا 50 گرم
قارچ 100 گرم خرد شده
ذرت حدود 1 لیوان
کره حدود 15 گرم
سس مایونز 3 ق غ
آبلیمو نصف ق غ
نمک و فلفل
پودر آویشن(دلخواه خیلی کم)

ابتدا قارچ ها را کمی تفت داده، ذرت ها را اضافه کرده و حرارت را کم میکنیم. کره و آویشن و نمک و فلفل و سس مایونز اضافه شود. سپس پنیر پیتزا را اضافه کرده و در ظرف را میزنیم و حدود 5 دقیقه میگذاریم روی حرارت بماند. از روی حرارت برداشته و آبلیمو اضافه میکنیم.‏

پنیر پیتزا 50 گرم
قارچ 100 گرم خرد شده
ذرت حدود 1 لیوان
کره حدود 15 گرم
سس مایونز 3 ق غ
آبلیمو نصف ق غ
نمک و فلفل
پودر آویشن(دلخواه خیلی کم)

ابتدا قارچ ها را کمی تفت داده، ذرت ها را اضافه کرده و حرارت را کم میکنیم. کره و آویشن و نمک و فلفل و سس مایونز اضافه شود. سپس پنیر پیتزا را اضافه کرده و در ظرف را میزنیم و حدود 5 دقیقه میگذاریم روی حرارت بماند. از روی حرارت برداشته و آبلیمو اضافه میکنیم.



تاریخ : سه شنبه 4 آذر 1393 | 18:44 | نویسنده : f karimi | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.