تبلیغات
هنر آشپزی و بافتنی - طرز تهیه مش ماش مرغ آرتاکاوا
طرز تهیه مش ماش مرغ

در تهیه ی مش ماش ابتدا برش هاى سینه مرغ را با ( با پیازرنده شده ، زعفران ، آب لیموى تازه ، خردل ، نمك و فلفل ) مزه دار میكنیم. مش ماش مرغ را در كنار پوره سیب زمینى و بروكلى كمى گردو یا پاین نات سرو میكنیم .
 

آماده سازی : 45 دقیقه  
پخت : 30 دقیقه  

مواد لازم جهت برای 5 نفر :

قارچ  1 بسته

شیر  1 پیمانه

آرد سفید  به میزان لازم ( کمی )

پوره سیب زمینی  به میزان لازم

* بروکلی به میزان لازم

پاین نات (دانه میوه كاج ) به میزان لازم ( کمی )

* بروکلی ( برای تزئین، رنده شده و تفت داده شده )

طرز تهیه :
برش هاى سینه مرغ را با ( با پیازرنده شده ، زعفران ، آب لیموى تازه ، خردل ، نمك و فلفل ) مزه دار میكنیم ( حداقل دو ساعت در یخچال بماند ).

1) قارچ ها را با حرارت تند بدون روغن تفت میدهیم و كنار میگذاریم .

2) برش هاى سینه مرغ مزه دار شده را با كمى روغن زیتون روى حرارت متوسط سرخ میكنیم و بعد قارچ ها را اضافه میكنیم . شیر را با كمى آرد مخلوط كرده و به مرغ و قارچ اضافه میكنیم . و در حدود پانزده دقیقه به آن زمان میدهیم و بعد در كنار پوره سیب زمینى و بروكلى كمى گردو یا پاین نات سرو میكنیم .

منبع:نت



طبقه بندی: مرغ،

تاریخ : دوشنبه 3 آذر 1393 | 18:44 | نویسنده : f karimi | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.