تبلیغات
هنر آشپزی و بافتنی - کوفته بادمجان
بادمجان (دلمه ای 4 عدد) اگر معمولی بود (6 عدد، گوشت چرخ شده بدون چربی300گرم ، پیاز 4 عدد ( ریز خرد شده و سرخ شده) برنج 1 لیوان، سبزی خشک معطر یک قاشق مرباخوری( بدون سبزی هم میشود) رب گوجه دو قاشق غذاخوری، نمک و ادویه ( پودر تخم گشنیز، فلفل، پودر زنجبیل، کمی رنده جوز، کمی پودر زیره، کمی دارچین) و زعفران، تخم مرغ یک عدد، فلفل دلمه ای دو تا سه عدد گوجه فرنگی دو تا سه عدد، ابتدا بادمجانها را پوست کنده رنده کنید یا داخل غذاساز خرد ریز کنید، سپس به بادمجانهای رنده شده نمک زده و خوب مخلوط کنید و در صافی بریزید تا آب قهوه ای خارج شود ، سپس خوب بادمجانها را شسته تا رنگ بادمجان سفید و بدون زهرآب باشد بعد با دست خوب فشار دهید تا آبی داخل بافت بادمجان نباشد، برنج نیمساعت از قبل خیس شده را با یک و نیم پیمانه آب و کمی نمک و زعفران و سبزی خشک معطر بگذارید کته شود بدون روغن، آبش که کشیده شد در ظرف بریزید تا خنک شود ، پیاز های خرد شده را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود اگر روغن زیاد ریخته بودید بعد از سرخ شدن پیاز مقداری از روغن اضافی را خالی کنید، بعد از طلایی شدن پیازها بادمجانهای آماده را داخل پیاز داغ بریزید و تفت دهید سپس کمی نمک و ادویه و یک قاشق مرباخوری رب گوجه اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کرده و تفت بدید و این مخلوط رو به برنج کته و خنک شده اضافه کنید و مخلوط کنید تا بقیه مواد کمی خنک شود سپس گوشت چرخ شده را اضافه کرده و یک دونه تخم مرغ رو داخل مواد بشکنید و نمک وادویه مواد رو دوباره تست کنید که میزون باشه، بعد همه مواد رو خوب ورز بدید و زیر دست مالش بدید که کوفته چسبندگی پیدا کنه ، بعد یه کاسه آب کنار دستتون بگذارید و دستتون رو کمی مرطوب کنید و از کوفته به اندازه یک نارنگی بردارید و توی دست فشار بدید و گرد کنید و کنار بگذارید بعد دوقاشق رب گوجه رو با کمی روغن تفت بدید و کمی زعفران اضافه کنید و یک لیوان آب جوشیده اضافه کنید و سس کوفته رو آماده کنید و اگر تمایل داشتید توی سس هم میتونید باز ادویه بزنید ، بعد از اینکه کوفته ها رو آماده کردید دو طرف کوفته رو داخل تابه ای که روغن ریختید کمی سرخ کنید که کوفته خودشو بگیره، بعد ته یک قابلمه رو گوجه های حلقه شده و فلفل دلمه ای حلقه شده بچینید و از کوفته بگذارید و سس بریزید دوباره یک لایه کوفته بعد سس بعد حلقه های فلفل دلمه، سپس روی حرارت کم بگذارید و بعد از بخار کردن دمکن بگذارید بمدت یکساعت حرارت رو خیلی کم کنید که سس کوفته کاملا جمع نشه، اگر در آخر آبش کشیده شد میتونید یک استکان آب جوش اضافه کنید ،این کوفته موقع سرو کوفته آبدار نیست ، فقط باید کمی سس مونده باشه ته قابلمه برای روی کوفته ها، با این مقدار مواد این تعداد کوفته که در عکس میبینید خواهید داشت، کوفته بادمجون بافت خیلی نرمی داره و اصلا وا رفتن درش نیست ، اگر یکبار امتحان کنید پای ثابتش میشید ، البته اونایی که کوفته خورن


طبقه بندی: کتلت،کوکو و...،

تاریخ : یکشنبه 2 آذر 1393 | 16:19 | نویسنده : f karimi | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.