تبلیغات
هنر آشپزی و بافتنی - سمبوسه اسفناج
عکس ‏‎Raha HO‎‏

سمبوسه اسفناج
خمیر سمبوسه، آب گرم 40 درجه نصف لیوان، پودر مایه خمیر دو قاشق مرباخوری، شکر دو ق م، شیر ولرم یک استکان، روغن زیتون نصف استکان، نمک یک ق م، رنده جوز هندی مقداری و پودر زنجبیل کمی برای داخل آرد ، آرد به اندازه ای که خمیر بدست نچسبد، ابتدا نصف استکان آب گرم را با دو ق پودر خمیر مایه و شکر در یک کاسه با یک شی غیر فلزی مخلوط میکنیم و میگذاریم یکربع با درب بسته در دمای محیط بماند تا عمل بیاید، دو لیوان آرد را همراه نمک الک کرده و در ظرفی میریزیم و پودر زنجبیل و کمی رنده جوز هندی را اضافه کردو و وسط آرد را گود میکنیم و شیر ولرم و روغن زیتون و مایه خمیر آماده شده و پف کرده را اضافه کرده و اگر باز آرد نیاز بود اضافه کنیدو با دست بمدت یکربع ورز میدهیم خمیر نباید بدست بچسبد ، سفت هم نباید باشد باید بعد از ورز دادن یک خمیر خیلی نرم باشد همراه ورز دادن میتوان صد ضربه هم خمیر را از بالا به داخل ظرف که کف زمین قرار دادید بزنید، روی خمیر را با یک نایلون بپوشانید و دو ساعت در جای نسبتا گرم بگذارید تا حجمش دو برابر شود، برای داخل سمبوسه دوعدد سیب زمینی پخته و له شده ، سیب زمینی را با پشت چنگال له کنید که دونه هاش حس بشه ، رنده نکنید، سه عدد پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن سرخ کنید تاطلایی شود و روغن اضافی را خالی کنید دو لیوان اسفناج خرد شده خام را داخل پیاز داغ تفت دهید و سیب زمینی های پخته و خرد شده را اضافه کنید و نمک و فلفل و ادویه بزنید و کنار بگذارید تا خنک شود، سپس خمیر حجیم شده را دوباره ورز دهید تا هواگیری شود و روی سطحی را کمی آردپاشی کنید و از خمی به اندازه یک نارنگی بردارید و گرد کنید و با وردنه بشکل گرد خمیر بقطر نیمسانت باز کنید بعد با یک کارد خمیر گرد صاف شده را از وسط نصف کنید هر نیمدایره را بردارید و در دست بشکل قیف کنید و ته قیف را کمی فشار دهید که خمیر بچسبد بعد با یک قاشق مرباخوری دو قاشق از مایه آماده را داخل خمیر بگذارید و لبه های بالا را روی هم بچسبانید و بشکل خمیر قطاب پیچ دهید ، خمیر را وقتی بشکل قیف میکنید دو لایه ای را که روی هم میبرید با دست کمی فشار دهید که بهم بچسبد بعد مایه را بریزید و سمبوسه های آماده را داخل یک سینی که کمی آرد پاشیده اید بگذارید اگر یکساعتی در دمای محیط بماند بعد سرخ کنید کیفیت خمیر خیلی بهتر و پوکتر میشود، سپس در ظرف گودی روغن فراوان بریزید و بعد از داغ شدن سمبوسه ها را از طرف قسمتی که خط دارد در روغن داغ بگذارید و دوطرف سمبوسه ها را سرخ کنید و در صافی که دستمال روغن گیر انداختید بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود سپس در ظرف بچینید ، این خمیر را میتوان بشکل پیراشکی هم پیچید، از هر مایه گوشتی یا مرغ و قارچ و سبزیجات میتونید در این خمیر استفاده کنید




طبقه بندی: کتلت،کوکو و...،

تاریخ : یکشنبه 2 آذر 1393 | 16:12 | نویسنده : f karimi | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.