
شیرینى
لطیفه آرد 70 گرم آرد ذرت 25 گرم یا 1 ق غ بکینگ پودر 4/1 قاشق چایخوری
وانیل 4/1 قاشق چایخوری تخم مرغ 3 عدد پودر قند 85 گرم اسانس چند قطره
زرده
و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده ، زرده را با نیمی از پودر قند و
وانیل و به وسیله هم زن برقی بزنید تا کم رنگ و سبک شود سفیده ها را
جداگانه با نیم دیگر پودر قند بزنید تا کاملا فرم بگیرد زرده و سفیده را با
هم به آرامی مخلوط کنید .آرد ، بکینگ پودر و آرد ذرت را بیفزائید و به
آرامی و به صورت دورانی مخلوط کرده در قیف با ماسوره ساده ریخته و روی کاغذ
روغنی و با فاصله از مایه بریزید . و روش پودر قند بپاشید و در فر گرم شده
با دمای 230 درجه سانتی گراد و به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید سپس با خامه
فرم گرفته بین هر دو شیرینی را بپوشانید و با خلال پسته تزیین نمایید.
منبع:غزل
طبقه بندی: شیرینی و کیک،