تبلیغات
هنر آشپزی و بافتنی - شیرینی لطیفه
‏شیرینى لطیفه آرد 70 گرم آرد ذرت 25 گرم یا 1 ق غ بکینگ پودر 4/1 قاشق چایخوری وانیل 4/1 قاشق چایخوری تخم مرغ 3 عدد پودر قند 85 گرم اسانس چند قطره زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده ، زرده را با نیمی از پودر قند و وانیل و به وسیله هم زن برقی بزنید تا کم رنگ و سبک شود سفیده ها را جداگانه با نیم دیگر پودر قند بزنید تا کاملا فرم بگیرد زرده و سفیده را با هم به آرامی مخلوط کنید .آرد ، بکینگ پودر و آرد ذرت را بیفزائید و به آرامی و به صورت دورانی مخلوط کرده در قیف با ماسوره ساده ریخته و روی کاغذ روغنی و با فاصله از مایه بریزید . و روش پودر قند بپاشید و در فر گرم شده با دمای 230 درجه سانتی گراد و به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید سپس با خامه فرم گرفته بین هر دو شیرینی را بپوشانید و با خلال پسته تزیین نمایید‏

شیرینى لطیفه آرد 70 گرم آرد ذرت 25 گرم یا 1 ق غ بکینگ پودر 4/1 قاشق چایخوری وانیل 4/1 قاشق چایخوری تخم مرغ 3 عدد پودر قند 85 گرم اسانس چند قطره

زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده ، زرده را با نیمی از پودر قند و وانیل و به وسیله هم زن برقی بزنید تا کم رنگ و سبک شود سفیده ها را جداگانه با نیم دیگر پودر قند بزنید تا کاملا فرم بگیرد زرده و سفیده را با هم به آرامی مخلوط کنید .آرد ، بکینگ پودر و آرد ذرت را بیفزائید و به آرامی و به صورت دورانی مخلوط کرده در قیف با ماسوره ساده ریخته و روی کاغذ روغنی و با فاصله از مایه بریزید . و روش پودر قند بپاشید و در فر گرم شده با دمای 230 درجه سانتی گراد و به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید سپس با خامه فرم گرفته بین هر دو شیرینی را بپوشانید و با خلال پسته تزیین نمایید.


منبع:غزل




طبقه بندی: شیرینی و کیک،

تاریخ : یکشنبه 2 آذر 1393 | 15:57 | نویسنده : f karimi | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.